Am cont nou pe site, dar nu-mi apare nici un task. Ce trebuie sa fac?

Dupa ce te inregistrezi pe site, primul lucru pe care il poti face este sa-ti completezi profilul cu celelalte informatii necesare (locatie, sex, etc.). Este nevoie de acestea pentru a te califica in obtinerea de taskuri, de vreme ce majoritatea proiectelor vizeaza un anumit grup tinta (exemplu: barbati intre 21 si 27 de ani din judetul Constanta). 

Pasul urmator este realizarea unei echipe. Pentru a face acest lucru, trebuie sa trimiteti linkul dumneavoastar personal (il gasiti in cont) tuturor persoanelor care considerati ca ar fi interesate de acest sistem. O varianta mai usoara este sa publicati linkul pe facebook sau sa-l trimiteti prietenilor de pe Yahoo Messenger. Pentru detalii privind echipele, accesati pagina programului de afiliere Viespar.

O sa primiti taskuri si daca nu va faceti o echipa, dar prioritate au utilizatorii cei mai activi si cu profilul completat in totalitate. Verificati periodic contul, pentru ca proiecte noi sunt adaugate in sistem in fiecare zi. Cu cat aveti un timp mai mare de utilizare a platformei si o rata mai buna de succes (taskuri aprobate), cu atat cresc sansele sa vi se aloce taskuri.

Back to Top