Cand se aproba raspunsurile date la taskuri?

Raspunsurile pe care le oferiti la taskuri sunt procesate de firmele care au adaugat proiectul in sistem. Acestea au la dispozitie un termen de 7 zile pentru a aproba sau respinge (cu motiv) raspunsul dumneavoastra. In cazul in care firma nu intervine in acest timp, platforma noastra aproba taskurile in mod automat. Banii sunt alocati in contul dumneavoastra doar la aprobarea taskului, fie ca aceasta se face in mod manual, de catre companie, fie ca se realizeaza in mod automat, de platforma Viespar. 

Moderatorii nostri urmaresc activitatea firmelor si suntem alertati daca acestea resping taskuri in mod nejustificat. interesul nostru ca paltforma este ca taskurile sa se rezolve corect si implicit sa fie aprobate, pentru ca doar atunci primim bani de la companie. Pentru un raspuns marcar ca gresit, firma nu plateste nici la utilizator, nici la platforma, asa ca monitorizam cu atentie aceasta chestiune.

In cazul in care va sunt respinse taskuri in mod repetat, desi considerati ca le-ati rezolvat in mod corect, ne puteti contacta prin pagina de contact de pe site sau pe pagina de facebook. Retineti insa ca nu putem raspunde la toate mesajele in mod rapid, motiv pentru care va rugam sa nu abuzati de aceasta optiune.

Back to Top