Ce este Viespar?

Prin Viepar.ro ne dorim sa transformam modul in care zeci de mii de oameni pot lucra impreuna la un proiect in timpul liber, cateva minute pe zi, castigand bani din plus valoarea generata.

Viespar.ro este cea mai complexa platforma GPT (Get Paid To) din Romania. Practic, esti platit pentru a rezolva diverse taskuri simple. Poti lucra de acasa sau de la birou, in pauze. Nu trebuie sa instalezi nimic pe calculatorul tau. Citeste informatiile de mai jos pentru a intelege cum functioneaza sistemul, care sunt drepturile si obligatiile tale. Daca nu gasesti informatiile dorite aici sau in termenii si conditiile de utilizare, ne poti contacta pe facebook sau in pagina de contact.

Ansamblul actiunilor derulte in cadrul Viespar.ro intra in notiunea de crowdsourcing. Aceasta defineste metoda de rezolvare a unor proiecte mari prin segmentarea acestora in taskuri mici, la care se poate lucra in paralel de catre persoane aflate in diferite colturi ale lumii si care nu sunt implicate direct in proiectul respectiv. 

Viespar NU este o solutie pentru imbogatire rapida! Ca utilizator, castigati bani prin acest sistem in functie de munca pe care o depuneti in rezolvarea taskurilor. Cu cat rezolvati mai multe taskuri si participati in mai multe proiecte, cu atat veniturile dumneavoastra sunt mai mari. Implicit, este posibil sa existe perioade de timp in care numarul de taskuri din sistem sa fie mai mic in comparatie cu numarul total de utilizatori ai platformei.

Back to Top