Cum pot sa primesc taskuri mai multe?

Sistemul de distributie al taskurilor (adica algoritmul care decide cine si cand primeste un task) este complet automat si lucram permanent la imbunatatirea lui. In prezent, acesta tine cont de urmatorii factori, care influenteaza in consecinta numarul de taskuri pe care fiecare utilizator le primeste:

- Segmentul demografic selectat de firma care adauga campania (varsta, sex, locatie);
- Programarea in timp a proiectului (exemplu: firma adauga un proiect in care are nevoie de 10.000 de raspunsuri, dar pe o durata de 2 luni, adica in medie 165 de raspunsuri pe zi; in sistem se vor distribui de la acest proiect cate 165 de taskuri pe zi, pe parcursul urmatoarelor 2 luni);
- Preferinta pentru un anumit nivel de calitate (firma poate sa aleaga ca la proiect sa participe doar utilizatorii cu cel putin 90% raspunsuri corecte in trecut);

Ca regula generala, sensele sa primiti un task cresc pe masura ce acumulati o reputatie mai buna in sistem, adica aveti mai mult timp petrecut in platforma, un procent mare de taskuri rezolvate cu succes, ati format o echipa etc. Totusi, pot sa existe perioade in care numarul de proiecte este mai mic, astfel incat numarul de taskuri in general sa fie unul redus. Este foarte important sa intelegeti ca taskurile nu sunt inventate de echipa Viespar, ci ne straduim sa obtinem proiecte de la firme care sa plateasca pentru munca dumneavoastra, pentru ca proiectul sa ramana sustenabil.

Un alt element de natura sa contribuie la paradoxul in care exista taskuri disponibile in platforma, dar nu vi se atribuie si dumneavoastra este ca multe firme solicita in mod expres respondenti unici pentru fiecare task in parte. Astfel, daca deja ati rezolvat un task dintr-un astfel de proiect, nu vi se va mai aloca nici un altul, chiar daca mai sunt disponibile.

Back to Top