Nu am primit emailul de activare cont.

La inscrierea pe viespar.ro se trimite un mesaj de activare pe adresa dumneavoastra de e-mai, pentru confirmarea acesteia. Sunt cazuri in care acest mesaj ajunge cu intarziere sau este livrat in folderul de Spam, in functie de filtrele existente la fiecare furnizor de email. Daca mesajul v-a ajuns in Spam, dati click pe linkul de activare cont si apoi marcati mesajul ca "Not Spam", astfel incat sa primiti mesajele urmatoare in Inbox.

Daca mesajul nu ajunge la dumneavoastra intr-un timp rezonabil (cateva minute), este posibil sa se fi produs o eroare la trimiterea lui. In primul rand, verificati in contul de Viespar daca adresa este corecta. Sistemul nostru retrimite periodic mesajele de activare care nu au fost confirmate, astfel incat o sa-l primiti cu siguranta in perioada urmatoare. 

Foarte important! Activarea adresei de e-mail NU va impiedica sa rezolvati taskuri si sa fiti platit pentru acestea. Este important ca adresa sa fii confirmata pentru ca noi sa ne putem asigura ca va putem contacta in caz de nevoie sau sa va putem trimite notificari referitoare la cont. 

Back to Top