Poveşti de Succes

Începem o serie de interviuri săptămânale cu utilizatorii care rezolvă taskuri pe Viespar.

În această secţiune o să întâlneşti eroii care rezolvă în fiecare zi taskuri pe Viespar şi cum au reuşit să facă bani cu această platformă.

Ionut Dumitru

Ionut Dumitru - administrator

De la bun inceput am crezut in acest proiect al dumneavoastra si cred in continuare. Problema e ca intr-un an am castigat doar 100 de dolari. (impozabili)

Sfatul meu pentru oameni e ca ...daca iti gasesti un job de genul asta  si  consideri ca esti in stare sa rezolvi aceste taskuri ..merita sa incerci .E o noua lume a job-urilor ..de fapt e viitorul ..!!!

vezi întreaga poveste 02 Iunie 2014
Nicolae Chesu

Nicolae Chesu - economist

Pana acum am castigat de 3 ori chiar daca primul castig a venit dupa aproximativ 1 an de zile, suma totala fiind de 250$ (impozabili). Timpul acordat variaza in functie de timpul meu disponibil intre 30 min si 1 ora pe zi.

In mediul online muncesc zilnic incercand sa-mi dezvolt o retea de afacere online cat mai mare. Caut sa imi ocup timpul cu activitati diverse : plimbari, iesiri in parc, calatorii dar nu prea departe de oras.

vezi întreaga poveste 26 Mai 2014
Hutuleac Vasile

Hutuleac Vasile - liber profesionist

Fiind un proiect nou în România am zis sa incerc, si faptu ca m-am inscris mi.-a adus un venit in cele din urma.

pana in acest moment am retras suma de 100 $, iar timpul alocat task.urilor este undeva la 15-20 de minute. ..uneori când sunt task.uri foarte multe depasesc 1 ora sa fac sarcinile.

vezi întreaga poveste 19 Mai 2014

Back to Top